Billig Gulvafslibning

Billig gulvafslibning i Taastrup udføres samt andre steder som Sengeløse, Ishøj og Hedehusene. Der er muligheder i en opfriskning af trægulve med en overfladebehandling som passer til dig og din familie. Et trægulv skal helst passe til boligen og skabe harmoni for hjemmets beboere samt gæster som måtte komme. Ting der har indflydelse på hvilke løsninger der vælges, kan være følgende:

  • Billig gulvafslibning priser i Roskilde, Greve, Hedehusene og Hundige. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe og voks. Støvfri afslibning og efterbehandling efter ønske. Grovslibning, mellemslibning, finslibning og letslibning efter ønske. Gulvafhøvling går i dybden og giver en plan og smuk gulvoverflade. På billedet ses et nyafslebet trægulv der bliver malet. Farver på vægge og loft
  • Boligindretning
  • Gulvindretning
  • Interiør
  • Møbler

og ikke mindst din personlige stil samt ønsker og behov i det hele taget.

Altid billig gulvafslibning i Greve og Roskilde

Prisen på afslibning af boligens gulve afhænger i høj grad af træets beskaffenhed samt hvilken gulvbehandling det skal have efterfølgende. Lud er en løsning når trægulvet skal være lyst og let. Lud er en kemi som modarbejder træets naturlige garvesyre og dermed tilbageholder den traditionelle gule farve.

Afslibning af plankegulve i Hundige og Ishøj

Vi har netop afslebet og ludbehandlet et trægulv i Hundige, hvor netop lud og ludbehandling var den helt rigtige løsning. Her blev der efterfølgende påført en sæbebehandling hvor trægulvet blev mættet med sæbespåner. Trægulvet kan vaskes med ‘ludsæbe’ som er en færdigblandet gulvsæbe med og uden hvid pigment. Et ludbehandlet trægulv skal vaskes med sæbe 4 – 5 gange i starten hvor træets porer mættes med en ekstra fed sæbeblanding. Sæben danner et beskyttende lag som giver en slidstærk overflade der kan måle sig med både olie og lak.

Hvad koster gulvafslibning?

Gulvafslibning priser er vigtige når der skal tages beslutning om valg af gulvmand eller gulvfirma. Det ved vi naturligvis godt så derfor har valgt at være konkurrencedygtig på pris. Vore faste omkostninger er lave og bruger ikke vore midler unødigt. Mester arbejder selv i ‘marken’ og hans kone laver regnskab når hun kommer hjem fra arbejde om aftenen. Derfor er vi et rigtig godt alternativ til andre gulvfirmaer eller gulvmænd.

Også billig gulvafslibning i Ringsted og Slagelse

Ved at kontakte os får du mulighed for billig gulvafslibning og gulvarbejdet udført indenfor få dage. Med andre ord er du godt tjent med at benytte os til dit næste gulvprojekt i Ringsted, Slagelse eller hvor i landet du bor. Vi er ikke geografisk afgrænset og har afdelinger i København, Odense og Århus området.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Altid billig gulvafslibning af plankegulve, parketgulve og plankegulve. Støv og støvfri afslibning og gulvbehandling med lak, olie, sæbe, bejdse eller noget helt andet. Gulvafslibning eller gulvafhøvling? der er stor forskel på disse processer. Afslibning med sandpapir og afhøvling med skarpe klinger og høvlspåner. Kontakt gerne os med henblik på at få en billig gulvafslibning pris i København, Århus eller OdenseVed afslibning af et trægulv fjernes den gamle gulvbehandling ved hjælp af sandpapir. Er fjernes den gamle overflade lidt efter lidt hvor der startes med en grovkornet sandpapir og afsluttes med en finkornet. Der afslibes 4 – 5 gange afhængig af træets beskaffenhed samt hvilken gulvbehandling det skal have efterfølgende. Kontakt os for en snak, for vi kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning om muligheder. Hvad der er nødvendigt for netop dit trægulv er altid svært at sige uden at have set gulvet, men i bund og grund er alle trægulve mere eller mindre ens ud fra et afslibnings perspektiv. En gulvafslibning kan gradueres afhængig af hvor hærget og slidt trægulvet er, og derfor kan gør-det-selv gulvarbejde ikke tilrådes.

Støvfri afslibning af trægulve?

Det er ikke muligt helt at undgå støv, og støvfri gulvafslibning findes ikke. Men støvmængden er så minimal at det ikke er noget problem. Vi oplever at en lillesmule luftbåren støv vil lægge sig på vandrette flader efterhånden som det daler ned. Derfor foretager vi en grundig støvsugning af flader hvor støvet lægger sig. Såfremt du har spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive, her er du sikker på at få billig gulvafslibning udført i blandt andet Hedehusene.