Gulvafhøvling – Afhøvling af rigtig slemme trægulve i Roskilde

Gulvafhøvling til slemme gulve i Roskilde er lige en sag for os. Normalt skelner man imellem gulvafslibning og gulvafhøvling hvor afslibning er den lette metode og afhøvling den grove. Ja, gulvafhøvling er faktisk en meget ubarmhjertig metode som virkelig går i dybden af træet, hvorfor den er særlig god til udjævning og fjernelse af niveauforskelle.

Gulvafhøvling i Roskilde, Holbæk, Ringsted og Slagelse. Også gulvafslibning, gulvbehandling med lak, lud og olie samt gulvrestaurering. Vi udføre gulvrenovering og gulvarbejde på hele Sjælland. Kontakt gerne www.gulvafslibning-billig.dk

Billig gulvafhøvling i Ringsted og Slagelse

Gulvafslibning-billig.dk  arbejder også med gulvafhøvling, som er den måde vi behandler mere krævende gulve på. Hvor en gulvafslibnings maskine bruger sandpapir til at fjerne lidt af overfladen af trægulvet, benytter en gulvafhøvlings maskine sig af små skarpe høvle, der fjerner lag efter lag af overfladen af lak, fernis og evt. maling, til vi til sidst når ned til det friske, lyse træ. Milde himmel en forandring! Og det er ikke kun os der siger det, men også vores kunder, når de kommer ind i rummet og ser forvandlingen fra grimt, ridset og mørkt træ til lyst og velduftende herligt nyt træ.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning? – vi ved det

Om du har brug for en gulvafslibning eller en gulvafhøvling finder vi ud af ved et besøg hjemme hos dig, hvor vi gennemgår gulvene et for et. Det tager ikke lang tid, for vi kan hurtigt se, hvordan gulvene har det og hvad de har brug for, for at komme på fode igen.

Afslibning af dørtrin og trappetrin?

Under besøget hos dig spørger vi til, hvor mange af dine gulve, der skal have en omgang, nu hvor maskinerne er i huset. Og skal du fx også have givet dørtrin og trapper til kælder eller loft en tur med slibemaskinen? Efter vores mening vil det være synd og skam at springe disse ting over.

Udfra dine ønsker og behov, iværksættes en række processer til at forberede dit trægulve, blandt andet:

  • Gulvafhøvling i Slagelse, Roskilde, Holbæk og Ringsted. Alt i gulvrenovering og efterbehandling af trægulve med lak, lud, sæbe, voks og andetGulvvedligeholdelse
  • Gulvservice
  • Gulvpleje
  • Gulvreparation
  • Gulvarbejde
  • Gulvafhøvling
  • Gulvrenovering
  • Gulvafslibning

Pas på de nye gulve fremover

Desuden spørger vi til, hvordan du ønsker at beskytte det nye friske træ fremover, så det er nemt at vedligeholde, rengøre og er beskyttet mod skidt og ridser. Vores forslag er at dette sker med en sæbebehandling, en lakering eller en oliebehandling af gulvene.