Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af drevne og lokale fagfolk med års erfaring indenfor gulve. Trænger dit bræddegulv til en opfriskning gulvopfriskning? Så har vi løsningen med billig gulvafhøvling priser. Har du et trægulv med buler eller bølger eller en håbløs overflade? Er en gulvafhøvling behandlingsmåden. Såfremt der er tæpperester eller anden beskadigelse, kan afhøvling også være en alternativ.

Hvornår bruges en høvling?

Besværlig lak eller spartelmasse kan også være elementer som gør, at en høvling er påkrævet. Ligesom bølger og skævheder i det massive bræddegulv er en god opgave. Her er det nødvendigt udjævne plankegulvet med en gulvhøvl. Afhøvling benyttes på plankegulve, hvor en slibning ikke slår til, for eksempel ved:

 • Skævheder
 • Bølger
 • Lim fra tæpper
 • Spartelmasse
 • Huller, hakker og ridser
 • Gulvmaling
 • Fernis
 • Besværlig lakoverflade

Hvad forstår man ved en høvling?

Afhøvling af plankegulve er et gulvhåndværk, hvor håndværkerne bør være omhyggelige eller kyndig. Upræcis afhøvling kan give ødelæggelser af plankegulvet og niveuforskelle i dybden af træet. Gulvafhøvling stiller betydelige krav til fagmanden, da den store gulvhøvl rigtig tager fat. Der afhøvles 2 – 5 mm. af overfladen, hvilket også kan være påtvunget ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og ved uden videre hvordan man skal udføre. At høvle et gulv kræver blidhed, og bør ikke udføres som hjemmegjort gulvarbejde. Såfremt gulvafhøvlingen ikke eksekveres godt nok, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv høvling kan i værste fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Her får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvopfriskning og kort ventetid.

Gulvafhøvling og gulvslipning

Så snart gulvafhøvlingen er foretaget vil gulvplankerne fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes der med en gulvafslibning, for at få den helt rigtige overflade før overfladebehandlingen igangsættes. Her kan gulvplankerne påføres lud, sæbe, lak, olie eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslibning kan være en såkaldt grovslibning, let slibning, mellemslibning og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Iøvrigt er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du har spørgsmål. Vi skal være sikke på, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv forbedres og blive pænt?

Efter en afhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling, bliver de fleste gulve som nye. Du vil ikke kunne bemærke, at gulvbrædderne har været beskadiget. Massive gulve bør altid behandles godt samt rengøres, vedligeholdes og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den absolut sidste mulighed. I forbindelse med vores arbejde med plankegulve får vi en hel del relevante spørgsmål om gulvarbejde, blandt andet:

 • Olie til afhøvling
 • Hvordan høvling?
 • Hvad koster afslibning af gulve
 • Gulvafslibning og lakering
 • Høvling anbefaling københavn
 • Maskiner til høvling
 • støvfri afhøvling
 • Vejledning i afhøvling

På vores hjemmeside vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Ifald du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Hjælp til gulvafhøvling?

Din fagmand må altid fortælle dig, om en afhøvling er sandsynlig. Såfremt dit massive gulv trænger, så ring gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, så¨kommer vi gerne forbi for en vurdering af dit gulv. Vi har altid billig afhøvling priser samt kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forbedre og opfriske dit slidte og gamle plankegulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *