Gulvarbejde

Gulvarbejde forvandler dine nedslidte, grimme og ridsede trægulve til nye. Med afslibning, afhøvling og behandling opfrisker vi dine gulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvforbedring, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan lave gulvrenovering, og vi kan samle helt nye trægulve. Vi hjælper også gerne med behandlinger af dit aktuelle trægulv, så det igen bliver som nyt igen. Uanset hvilken slags afhøvling af trægulve du har interesse for, så står vores erfarne gulvslibere altid klar til at bistå dig med kort varsel.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Forskellige danske hjem har en eller anden form for trægulve. Fliser og klinker som materiale, er blevet ‘in’ i spisestuer. Alligevel har træ nogle karakteristika, der afstedkommer, at rigtig mange vælger trægulve i deres dagligstue og værelser. Udover træ som gulvbelægning findes der også:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Gulvfliser
  • Vinyl
  • Skiffer

Veludført gulvarbejde giver nydelige parketgulve

?
Bræddegulve er solide stærke og mere modstandsdygtig end klinker, fordi de kan slibes og opfriskes påny. Dertil kommer, at du kan tilpasse gulvoverfladens stil med en ny overflade. Parket kan tydeligvis ikke slibes og høvles ubegrænset. Solide bræddegulve holder dog i lang tid, såfremt gulvarbejdet er lavet af en professionel og erfaren gulvsliber

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt gulvarbejde til billige penge er et symbol for vores gulvrenovering. Vi går meget op i fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at nå et tilfredsstillende udfald, laver vi konstant et tilbundsgående og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Nye gulve er med til at danne et smukt og solidt indtryk af privatboligen. Der er mange muligheder inden for parketgulve og plankegulve, hvor du kan du vælge iblandt en hel del forskellige modeller.

Gulvafhøvling, gulvafslibning og udbedring af ødelagt gulv

Vedligeholdelse af trægulve giver dit hjem nyt liv, og ydermere forlænger det gulvets levetid. Forinden vi udfører et stykke gulvarbejde gulvarbejde, foretager gulvmanden et grundigt tjek af gulvets tilstand. Kan dit gulv ikkeslibes eller fornyes på anden måde, er en gulvafhøvling nødvendigt. Men i almindeligvis er en gulvafslibning rigelig. Hvis du ønsker et helt nyt gulv i privaten, er der en god del gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter står vi for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine forventninger og drømme

Er du i tvivl om, hvad der er den rette overfladeløsning i dit hjem, giver vi vejledning og gulvinspiration. Ved ethvert gulvrenovering tager vi flere hensyn, til for eksempel:

  • Tykkelse
  • Størrelsen
  • Robusthed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine ønsker, smag samt forventninger og krav.

Før du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og indhent en rigtig billig pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *