Gulvsliber leje – Gør det selv gulvafslibning er en mulighed

Gulvsliber leje kan foretages over hele landet. Her er det muligt at leje en gulvslibemaskine til at udføre gør-det-selv gulvafslibning. Leje af gulvsliber er forholdsvis billig såfremt man køber lak, lud, olie, sandpapir og alt det andet man skal bruge samme sted.

Gulvsliber leje til gør-det-selv folk. Gulvafslibning udføres med en gulvslibemaskine i forskellig størrelse. Valsesliber, kantsliber, hjørnesliber med mere. Også en industristøvsuger er nødvendigt. Gulvbehandlling med lak, lud, sæbe, olie, hvid lak, hvid olie og hvid lud. Valby, Amager og på Frederiksberg

Gulvsliber leje i Valby, på Amager og Frederiksberg

Uanset om du bor i København, Roskilde eller andre steder på Sjælland, så tilbydes udlejning af gulvslibemaskiner. Som gør-det-selv gulvsliber har du behov for lidt forskellige maskiner og udstyr:

  • Valsesliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Polermaskine
  • Industristøvsuger

Derudover er det nødvendigt med en del rekvisitter samt naturligvis sandpapir. Sandpapir med forskellige grovheder sætter standarden for selve afslibningen, hvor der startes med grovkornet sandpapir og afsluttes med den helt fine. Spørg eventuelt os til råds om muligheder.

Udlejning af gulvslibemaskiner til gør-det-selv arbejde

Det kan være svært at se når gulvet står trærent, men i det øjeblik hvor der påføres lak, lud eller olie vil eventuelle fejl tydeligt kunne ses.

Også gulvsliber leje hos os

At udføre gør-det-selv gulvafslibninger er en mulighed men ikke noget vi kan tilråde. Gulvslibe leje og udlejning af gulvslibemaskiner foregår i farvehandlere og større byggemarkeder, herunder:

  • Gulvsliber leje af gulvslibemaskine, industristøvsuger samt rekvisitter til enhver gør-det-selv gulvafsliber. Gulvslibemaskine til udlejning på Amager, København, Valby og på FrederikbergStark
  • XL-Byg
  • Silvan
  • Bauhaus
  • Flugger

Vi ser ofte gør-det-selv gulvafslibning, hvor slibesporene overlapper hinanden og den gamle overfladebehandling ikke fjernes tilstrækkeligt. Derudover afslibes trægulvet forkert, hvor afslibnings processer simpelthen springes over. Vi ser også at udlejningsmaskiner ikke er i orden. Disse er altid i ukyndiges hænder og ikke anvendt korrekt samt efterset og kalibreret efter foreskrifterne. En skæv valse på en gulvslibemaskine kan have fatale følger for afslibningen, hvor selv en professionel gulvmand ikke vil kunne afslibe trægulvet når valsen er skæv.

Udlejning af maskiner og værktøjer til gulvafslibning

Gulvslibemaskine leje til en billig pris? Ja, det får man de fleste steder. En række tæppeforretninger og gulvbutikker har højere pris end malerforretninger og isenkræmmere. Prisen på gulvslibemaskiner afhænger helt af om man er tvunget til at købe sandpapir og materialer ved udlejningen.